donderdag 7 juni 2018

Dag Zonder Drempels 2018


Op zondag 24 juni 2018 organiseren we de 2de Editie van Dag zonder Drempels,
We zijn druk bezig met de laatste loodjes voor deze dag, dit betekend sponsors werven, mails versturen, alles aanschrijven, bellen en nalopen.
Op deze dag kunnen kinderen spelen en plezier hebben, kennismaken met motoren en trikers en zoveel meer.
We zeggen al bij voorbaat dank aan alle motorrijders en Trikes en alle andere mensen alvast bedankt dat jullie je tijd besteden om de kids een mooie en leuke dag te bezorgen.
Voor de Ride-Out geldt wel lange broek en dichte schoenen .
Ook deze dag kunt u info inwinnen over allerlei zaken waar u in het dagelijkse leven mee te maken heeft, zelfs opvoedtips en dergelijke.
En er zijn natuurlijk leuke en informatieve dingen om te doen, workshops van sport enzo.
Zelfs voor de inwendige mens is gezorgd, zo kunt u wat gaan drinken en eten bij de Varenbeuk en NEC'92 en op het terrein zelf is ook een frietenkraam.
En natuurlijk zijn er diverse artiesten die optreden, zoals Big Rey, Duo Mitchell & Michael,  Duo Geweun Apáárt en meer.
En natuurlijk dankzij alle organistaties en Stichtingen kunnen wij deze dag organiseren, zoals gemeente Heerlen, Alcander, Stichting De Belfo's, Stichting Wijkbeheer Vrieheide, Stichting Carisven en meer.
En natuurlijk ook ons geweldige Team Van Stichting Friends 4 Kids die deze dag ook weer mogelijk maken en de hele dag rond zullen lopen
Misschien zien we u op zondag 24 Juni 2018 vanaf 10 uur op de Hei Carisborgweg te Heerlen en maken we er een onvergetelijke dag van

Geen opmerkingen:

Een reactie posten