woensdag 6 juni 2018

Gezin in Nood


Na een oproep op social media van een kind uit Heerlen is het bij het zien van deze oproep onze aandacht hier op gevallen (een schreeuw  om  hulp !!!).
Dit  betreffende kind deed  een  oproep om hulp omdat hij geen eten had en zijn moeder ernstig  ziek is.
Toen wij deze oproep hebben  gezien zijn we  meteen in actie gekomen en hebben bij de Lokale Supermarkt de Plus om hulp gevraagd ,waarop deze meteen reageerde met een positief  besluit.
Eenmaal aangekomen bij het betreffende gezin zagen we meteen dat de toestand ernstiger was dan  het op de social media was aangegeven.
Wij hebben dan ook als eerste het voedselpakket aangeboden en hebben gevraagd of ze hulp konden gebruiken waarna  wij  Friends 4 Kids meteen aan de bel hebben getrokken bij de hulp verlenende  instanties en zijn wij begonnen  met de opruiming tot een leefbare woning 
Het betreffende  kind kwam de volgende dag kijken en heeft  nog even zelf meegeholpen en  had  een lach op zijn gezicht en tranen van blijdschap .
Ook danken wij de vrijwilligers die deze dag hebben mee geholpen en ook de buurtbewoners die ons geholpen hebben en verzorgd hebben
Verder hebben wij Friends 4 Kids het over gedragen aan de Zorgverleners en hopen dat dit gezin een  gelukkige toekomst tegemoet gaat.
Iedereen verdient een nieuwe start en samen staan en zijn we sterk 
Friends 4 Kids 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten